For å bake mammas vaniljemuffins trenger du:
- 2 egg
- 2 dl sukker
- 3 dl hvetemel
- 1 ½ ts bakepulver
- 1 ss vaniljesukker
- 1 ½ dl melk
- 2 ss smør, smeltet avkjølt
- Glasur: Melis, litt vann, gul konditorfarge, sukkerøyne og nonstop, evt. kokkosmasse som du farger gul med konditorfarge
- Muffinsformer
Slik gjør du:
- Rør egg og sukker til det blir eggedosis. Bland resten av ingrediensene forsiktig inn.
- Sett muffinsformene utover et stekebrett og fyll dem 3/4 fulle av røren. Stek muffinsene i midten av stekeovnen på 200 grader i 8 – 10 minutter.
- Pynt muffinsene med glasur, nonstop og sukkerøyne når de har blitt kalde.
Alternativt kan du kjøpe Toros pose med lyse muffins som er naturlig fri for gluten – eller kjøpe ferdige muffins.