Denne paprikakyllingen er supesaftig med masse smak, dette er hverdagsluksus på sitt beste.
Forberedelse: Ca. 15 min Koketid: Ca. 6 timer på high eller 9 timer på low. Ca. 4 porsjoner.
Du trenger:
600 g kyllinglårklubber
4 ss hvetemel
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss olje
1 ss smør
1 stor gulløk, finhakket
3-4 ss paprikakrydder
Litt chilikrydder om du vil
3 ss tomatpure
2 dl kyllingkraft
Til servering:
Ca. 1 dl rømme – tilsettes rett før servering
Fersk pasta
Slik gjør du:
- Tørk av klubbene med tørkepapir og ta av skinnet om du vil. Bland mel, salt og pepper i en bolle og bland dette godt sammen med kyllingen.
- Brun kyllingen på alle sider i litt olje og legg dem i bunnen av gryten.
- Stek løken blank i litt smør, før du tilsetter paprikakrydder og tomatpure og rører litt. Tilsett så kraften og la det småkoke i noen minutter før du heller det over kyllingen.
- La det putre i 6 timer på high eller 9 timer på low.
- Ta ut kyllingen og smak til sausen med litt rømme noen minutter flr servering.
- Server med pasta.
Mer Crock Pot her.