Mat

Paprikakylling i Crock Pot

Denne paprikakyllingen er supesaftig med masse smak, dette er hverdagsluksus på sitt beste.

Forberedelse: Ca. 15 min Koketid: Ca. 6 timer på high eller 9 timer på low. Ca. 4 porsjoner.

Du trenger:
600 g kyllinglårklubber
4 ss hvetemel
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss olje
1 ss smør
1 stor gulløk, finhakket
3-4 ss paprikakrydder
Litt chilikrydder om du vil
3 ss tomatpure
2 dl kyllingkraft

Til servering:
Ca. 1 dl rømme – tilsettes rett før servering
Fersk pasta

Slik gjør du:

  1. Tørk av klubbene med tørkepapir og ta av skinnet om du vil. Bland mel, salt og pepper i en bolle og bland dette godt sammen med kyllingen.
  2. Brun kyllingen på alle sider i litt olje og legg dem i bunnen av gryten.
  3. Stek løken blank i litt smør, før du tilsetter paprikakrydder og tomatpure og rører litt. Tilsett så kraften og la det småkoke i noen minutter før du heller det over kyllingen.
  4. La det putre i 6 timer på high eller 9 timer på low.
  5. Ta ut kyllingen og smak til sausen med litt rømme noen minutter flr servering.
  6. Server med pasta.

Mer Crock Pot her.

Legg igjen en kommentar