Denne ble fort en favoritt her i huset. Smakfull og enkel rett som kan gjøre en helt vanlig hverdag til en fest.
Forberedelse: Ca. 15 min. 4 porsjoner
Koketid: 2-3 timer på high eller 4-5 timer på low
Du trenger:
600 g ytrefilet av okse eller flatbiff
3 ss Maizena
2 ss olivenolje
1 presset hvitløksfedd
1 dl soyasaus
1,7 dl vann
1,5 dl brunt sukker
2 dl raspet gulrot
Vårløk (Garnityr)
Ris
Det passer også med kokt brokkoli til.
Slik gjør du:
- Skjær kjøttet i tynne strimler, legg det i bunnen av gryten og rør inn Maizena
- Ha resten av ingrediensene i gryten og rør godt.
- La det putre i 2-3 timer på high eller 4-5 timer på low
- Server med kokt ris og hakket vårløk
Mer Crock Pot finner du her.