Du trenger:
4 kyllingfileter
Ris
1-2 moden mango
1 løk
1 pakke sukkererter
Evt. nanbrød og cashewnøtter
Salt
Pepper
Saus:
3 dl kremfløte
3 hvitløksfedd
2 ts sambal oelek eller annen chilipasta
2 ts karri
1 glass mangochutney
Slik gjør du:
- Krydre kyllingfiletene i salt og pepper og stek dem i pannen til de er gjennomstekt.
- Visp fløten til en lett krem og visp inn hakket hvitløk, chilipasta og karri. Vend inn mangochutneyen til slutt.
- Kutt opp mango og løk. Legg løken nederst i en ildfast form, deretter mangoen. Legg kyllingfiletene oppå mangoen og hell sausen over. Strø sukkererter som du har delt i tre på toppen.
- Stekes på 180 grader i ca. 30 minutter.
- Server med ris og evt. nanbrød og ristede cashewnøtter.